en | nl | fr | de | no | lv | ru | et |

Bruce | SMRadio | Casual Trip

23 februari 2018, 20:30 - 23:59

De Knoet / De Loods, Schaluin 78, 3200 Aarschot, België

Ticket type Datum Ticketprijs Aantal Totaal
Standaard 23 februari 2018 5 € 0,00
Total 0 € 0,00

 Drieluik in De Loods op vrijdag 23 februari. Openen doet Casual Trip, vier jonge muzikanten die afgelopen zomer nog als jongste band op Pukkelpop stonden. Daarna is het de beurt aan SMRadio, één van de laureaten van ons Free Podium, editie 2017. Afsluiten doet Bruce, punkrock uit het eigenste Aarschot met Australische invloeden.

Bruce

Bruce werd midden jaren negentig opgericht in Aarschot door drie muzikanten van garagepunkrockband Leftovers die, na talloze live-gigs (onder meer als support voor Manic Street Preachers en The Aints/Ed Kuepper) vonden dat de tijd rijp was om terug te keren naar hun punkrock roots. Bruce speelt eigen werk, geïnspireerd door Australische punkrockhelden als Cosmic Psychoss, The Saints, Radio Birdman, New Christs, enz.
'The Vaticano Trail' was hun eerste album en zag in 1997 het levenslicht (11 nummersin 19 minuten!). Sindsdien brachten ze regelmatig nieuw werk uit, onder meer het zelfgetitelde album 'Bruce' dat in 2006 verscheen. Vorig jaar verscheen hun nieuwste release - 'My Latest Popstar Crush' - en die werd in de Belgische en internationale muziekpers positief onthaald.

Wim Asselberghs - zang en gitaar; Bart Robeyns - bass; Peter Tielemans - drums

SMRadio

SMRADIO zou je kunnen betitelen als een stonerpunk-pop-rock-band met een vleugje DisCo.
Een no-nonsense rockband met attitude die zichzelf en het publiek wil amuseren en daarbij ook erg hard wil rocken. Tekst, geluid en podiumenergie samen creëren een dirty sound die tegelijk vertrouwd in de oren klinkt, maar toch ook heel verrassend is.
Je wil er beslist meer van!

Michel Spiessens - bass en zang; Stephanie Lawson - zang; Joris Simons - gitaar; 
Luc Bassia - drums

Casual Trip

Deze band probeert de authentieke Rock‘n'Roll/Grunge sound op een originele manier op het podium te brengen. Afgelopen zomer was Casual Trip de jongste band op Pukkelpop. Ze hebben uiteraard ook eigen nummers zoals 'Fetus' en 'Old Man' en die zullen ze zeker spelen. Het jonge viertal zal zijn uiterste best doen om er een krachtig en interessant optreden van te maken.

Rob Swennen - drums; Dean Driesen - lead gitaar; Lena Thijs - bass;
Robbe Verheyden - rhythm gitaar

Heeft u vragen aangaande het evenement:
Gelieve contact op te nemen met de organisator.

Voor technische problemen gerelateerd aan betalingen en verzending via e-mail:
Klik hier om ons te contacteren.